Astrološki tečaji


Na tej strani boste našli kratko predstavljene astrološke tečaje, ki jih lahko izberete v Moji Akademiji, vodilni spletni astrološki akademiji za ljubitelje astrologije, ki želijo narediti preboj za prebojem, izboljšati svoje življenje in pomagati pri izzivih še drugim

Na začetku strani boste našli nekaj krajših izbranih astroloških tečajev astrocoachinga za osebno in duhovno rast ter izboljšanje življenja v zelo kratkem času. Sledijo poglobljeni astrološki tečaji, primerni za začetnike in zahtevne astrologe. Sledi jim tečaj o nastavitvah in uporabi astrološkega programa Solar Fire. Za tiste, ki želijo izboljšati svoje finančno stanje, je na voljo tečaj za urejene osebne finance.  

S klikom na gumb "Več o tečaju" boste preusmerjeni na podroben opis vsebine vsakega od njih. 

Astrološki tečaji za preboj v lepše življenje

Primerno za ljubitelje astrologije - začetnike

Predstavljam vam izbrane astrološke tečaje, primerne za ljubitelje astrologije, ki se ne želijo podrobno učiti astrologije, a bi jo radi uporabili za boljše razumevanje sebe in premagovanje vsakodnevnih izzivov.



VEČ O TEČAJU


VEČ O TEČAJU


VEČ O TEČAJU

Primerno za ljubitelje astrologije - začetnike

Izpostavljam dva astrološka tečaja, ki sta primerna za ljubitelje astrologije - začetnike. V vsakem od njih boste spoznali nekaj astrologije kot jo narekuje vsebina tečaja, a sta namenjena predvsem boljšemu spoznavanju sebe in uporabi za reševanje stisk ter uresničevanje vaših sanj v vsakodnevnem življenju

Izbira št. 1
za osebno in duhovno rast

Spoznajte sebe

Na tečaju se boste ukvarjali s seboj. Spoznavali boste svoje najboljše lastnosti kot jih opisuje vaš horoskop, opazovai dogajanje v svojem življenju in iskali rešitve za premagovanje izzivov. 

Izbira št. 1
za življenje z Luno in mrki

Skrivnostni svet Luninih men in mrkov

Na tečaju boste spoznali vpliv Luninih men in mrkov. Naučili se jih boste prepoznati v horoskopu in razložiti s pomočjo primerov razlage. 

Astrološki tečaji 1. letnika

Certificirani natalni astrolog

Astrološki tečaji 1. letnika so namenjeni ljubiteljem astrologije, ki bi se astrologije radi naučili od popolnega začetnika do natalnega astrologa. Za vpis v tečaj Osnove astrologije ne potrebujete nobenega predznanja. Vsega, kar morate vedeti, se boste naučili v tečaju.

V kolikor že imate potrebno predznanje, lahko izberete vpis v kateri koli tečaj v nadaljevanju. Če ste popolni začetnik, predlagam, da izberete tečaj Osnove astrologije in zatem nadaljujete z zahtevnejšimi tečaji. Znanje 1. letnika ustreza poklicu natalni astrolog.

V kolikor želite hitro in učinkovito, samostojno in samozavestno razložiti svoj ali kateri koli drug horoskop, vam predlagam poglobljen izobraževalni program Certificirani natalni astrolog, ki poteka ob individualnem sodelovanju z menoj, Ireno Stopar. V kolikor raje študirate počasi, v lastnem ritmu in brez preverjanja znanja ali dodatne individualne pomoči, izberite posamezen tečaj.

Začnite tukaj!

Astrološki tečaj Osnove astrologije

Tečaj je namenjen astrološkim navdušencem, ki želijo razumeti osnovne astrološke pojme in jih zanesljivo uporabiti pri razlagi horoskopa.

Astrološki tečaj Razlaga horoskopa I

Na tečaju se boste naučili razložiti karakter, bistvene lastnosti in najpomembnejše opise iz rojstnega horoskopa.  

Astrološki tečaj Razlaga horoskopa II

Naučite se podrobno razložiti pomembne teme rojstnega horoskopa (npr. denar, ljubezen, partnerski odnos, služba in kariera, ...).

Astrološki tečaj Astrološka etika

Na tečaju boste spoznali etična pravila, ki vam bodo olajšala vsakodnevno življenje in delo astrologa ali drugega dela s strankami.

Horarna astrologija

Certificirani horarni astrolog

Vsak horarni astrolog mora poznati osnovne pojme v astrologiji, ki so tema tečaja Osnove astrologije (glejte 1. letnik). Drugega predznanja za vpis v tečaj Horarna astrologija ne potrebujete. Vsega, kar morate vedeti, se boste naučili na tečaju. 

V kolikor želite pridobiti certifikat s področja horarne astrologije, vam predlagam izobraževalni program Certificirani horarni astrolog, ki obsega vse znanje, ki ga potrebujete kot horarni astrolog, vključno z dodatnimi vajami - praktičnimi primeri iz osnov astrologije.

Astrološki tečaj Horarna astrologija

Naučite se odgovoriti na vsakodnevna jasno postavljena vprašanja, za katera ne potrebujete točnih rojstnih podatkov lastnika horoskopa.  

Astrološki tečaji 2. letnika

Certificirani astrolog svetovalec

Astrološki tečaji 2. letnika so zahtevni in primerni za vas, če že znate razložiti rojstni horoskop in želite pridobiti dodatna poglobljena znanja s področja prognostike (predvidevanje prihodnosti), sinastrije (partnerske astrologije) in karmične astrologije (vzroki in posledice, ki vodijo vaše življenje). Znanje ustreza poklicu astrolog svetovalec.

Za udeležbo v poglobljenem in delno individualno vodenem tečaju Certificirani astrolog svetovalec, nam pišite preko e-pošte podpora(@)mojaakademija.si (izbrišite okepaja pred in za @). Vpis poteka izključno po individualnem pogovoru z Ireno Stopar. Za vpis morate že imeti opravljen tečaj Certificirani natalni astrolog.

Astrološki tečaj Prognostika

Na tečaju se boste naučili predvideti prihodnost. Isto znanje boste lahko uporabili tudi za pretekle in sedanje dogodke.

Astrološki tečaj Sinastrija

Na tečaju se boste naučili preveriti, kako se dve osebi ujemata in kakšne izzive morata premagati, da srečno skupaj zaživita. 

elektivna astrologija

Astrološki tečaj Elektivna astrologija

Na tečaju boste spoznali kako prepoznate kvaliteto katerega koli trenutka. Naučili se boste izbrati najugodnejši trenutek za začetek.

Specializirani astrološki tečaji

Astrološki specializirani tečaji predstavljajo poslastico ali "češnjo na torti" za tiste, ki astrologijo že dobro poznate in bi se radi naučili specialističnih vej astrologije ali osvojili boljše znanje uporabe astrološkega programa.

Glavnine snovi specializiranih tečajev ni težko razumeti. Večina ljudi jih lahko uspešno preštudira že po 1. letniku. Izbirajo pa jih celo popolni začetniki v astrologiji. Kljub povedanemu, vam priporočam, da pridobite predznanje, preden izberete specialistično vejo astrologije, ker boste lažje sledili snovi in znanje v celoti lahko uporabili v praksi.

Astrološki tečaj Karmična astrologija

Na tečaju se boste naučili razložiti zakon vzroka in posledice. Pokukali boste v pretekla in naslednja življenja ter jih vpletli v sedanjost.  

Tečaj Nastavitve in uporaba astrološkega programa Solar Fire


Na tečaju se boste naučili pravilno nastaviti in uporabiti astrološki program Solar Fire, da boste vedno razlagali pravilen horoskop.

Astrološki tečaj Mundana astrologija

Na tečaju se boste naučili napovedovanja političnih, gospodarskih in drugih dogodkov za državo, regijo ali svet.

Astrološki tečaj Astrokartografija

Na tečaju astrokartografije se boste naučili izbrati najprimernejši kraj za selitev ali poslovanje in urediti bivalno ali poslovno okolje.

Astrološki tečaj Zvezde stalnice

Spoznajte ozvezdja, njihove najpomembnejše zvezde jih povezali z mitom, po katerem živi lastnik horoskopa v sodobnem času.


Praktičen tečaj za urejene osebne finance

Kako se znebiti dolgov in začeti varčevati

Na tečaju se boste naučili urediti osebne finance brez odrekanja. Začeli boste hitreje zmanjševati dolgove in varčevati za lepše življenje. Tečaj je praktičen. Pri vsakem modulu boste sprejeli nekaj preprostih finančnih odločitev in jih uvedli v svoje življenje.

>
Success message!
Warning message!
Error message!